Taster Wine A/S

Se vores store udvalg af Taster Wine A/S, hvor du kan vælge mellem 11 forskellige varer til priser fra 69,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gaveæske
Taster Wine A/S

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt Taster Wine viekrlig er en af Danmarks største indenfor salg og markedsføring af vin og spiritus, så skal man blot slå vejen forbi deres store lager på omkring 13.000 m2, der rummer en kapacitet på ca. 5.000.000 flasker. Taster Wine er en af de helt store spillere, det er der ingen tvivl om.

Taster Wine A/S blev grundlagt tilbage i 1946 - dengang var det kunderne, der sloges om de handlende og ikke, som nu, de handlende, der slås om kunderne. Taster Wines historie er på mange måder kort sammenlignet med så mange andre vinfirmaer, men til gengæld præget af aktivitet og en dynamisk udvikling, hvilket i dag har gjort Taster Wine A/S til Danmarks største uafhængige danskejede vinfirma. Virksomheden er fortsat familiejet og –drevet. Anden og tredje generation er involveret i virksomhedens daglige drift, og netop familieejerskabet er med til at sikre et langsigtet fokus på virksomhedens drift.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?