Strandgaarden Wine & Spirits A/S

Se vores store udvalg af Strandgaarden Wine & Spirits A/S, hvor du kan vælge mellem 113 forskellige varer til priser fra 35,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gaveæske
Der er 73 varer, du endnu ikke har set.
Strandgaarden Wine & Spirits A/S

Strandgaarden Wine & Spirits A/S, er en distributør, der arbejder med salg af vin, spiritus og mineralvand med mere, på både det danske marked og med eksport på udenlandske markeder. Strandgaardens historie går helt tilbage til 1833, hvor firmaet K.F. Marstrand blev grundlagt for at sælge proviant til de mange skibe, der lagde til i sundbyen Helsingør.

Den dag i dag er Strandgaarden Wine & Spritis er en af Danmarks største og førende importøre og distributører af vin og spiritus, og Strandgaarden Wine & Spirits sortiment er bredt og velassorteret. Strandgaarden repræsenterer blandt andet nogle af verdens førende vinhuse og spiritusmærker. Strandgaarden sælger ikke direkte til private forbrugere, men distribuerer deres produktportefølje igennem en udvalgt vifte af detaillister og grossister – heriblandt Bevco.dk. På Bevco.dk, kan du derfor købte mange af de kendte og spændende brands fra Strandgaarden til faste lave grossistpriser, både som privat- og erhvervskunde.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?