Spritfabrikken Danmark ApS

Se vores store udvalg af Spritfabrikken Danmark ApS, hvor du kan vælge mellem 120 forskellige varer til priser fra 39,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Økologisk
Der er 80 varer, du endnu ikke har set.
Spritfabrikken Danmark ApS

Spritfabrikken Danmark - tidligere Hela Wina & Spirits er en af de helt store spillere indenfor salg og distribution af vin og spiritus. Spritfabrikken Danmark er en danskejet virksomhed, der blandt andet fremstiller og sælger Cuba Vodka serien, SMÅ serien, Verdi Spumante varianterne og den cremede Dooleys likør.

Hela Wine & Spirits er en stor familieejet drikkevarevirksomhed, der blev grundlagt tilbage i 1985. Familien bag Spritfabrikken Danmark har dog i mange hundrede år for inden beskæftiget sig med netop salg og markedsføring af forskellige vin- og spiritusprodukter. Spritfabrikken Danmark har fra at være en handelsvirksomhed, også udviklet sig til at være produktudvikler indenfor spirituskategorien. Spritfabrikken Danmark har den dag i dag store produktionsfaciliteter i Kolding, centralt placeret i Jylland. Netop her produceres Spritfabrikken Danmarks store hovedbrands, såsom SMÅ shots i både shotsrør og på flasker. At Spritfabrikken Danmark har en samlet fabrik, der både står for udvikling og produktion, gør at der ikke er lang vej fra ide til produktion. Dette kommer blandt andet til udtryk i deres kontinuerligt voksende sortiment af SMÅ Sure shots. At der ikke er lang vej fra udvikling til selve produktion, bevirker at Spritfabrikken Danmark hurtigt er i stand til at rykke på trends og tendenser indenfor drikkevarebranchen. Spritfabrikken Danmark har igennem en kreativ tænkning og en ny tilgang til spiritusmarkedet, opnået stor succes med deres produkter, og den populære Cuba Vodka serie er da også markedsleder indenfor kategorien ’flavoured vodka’.

På Bevco.dk forhandler vi naturligvis hele Spritfabrikken Danmark spændende drikkevaresortiment til faste lave grossistpriser. Vi har alle de spændende SMÅ varianter, også i shotsrør til forskellige event og festivaler, og vi har selvfølgelig også hele den brede Cuba Vodka Serie, så du kan lave drinks og cocktails i enhver afskydning lige efter smag og behag.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?