Pandolfi Price

Se vores store udvalg af Pandolfi Price, hvor du kan vælge mellem 5 forskellige varer til priser fra 165,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Pandolfi Price

Eventyret startede da Enzo Pandolfi Burzio og hans hustru Gillian Price Saffery, købte en vingård i Itata tilbage i 2002. Enzo der på det tidspunkt arbejdede som doktor, havde en stor interesse for vin. Han slog straks til, da han blev tilbudt at købe en gård med 25 hektar Chardonnay, plantet tilbage i 1992. I dag er hans søn Enzo Pandolfi Price ved roret, og vinen er i absolut verdensklasse.

Den kølige Itata dal i det sydlige Chile er en af fanebærerne for den mere balancerede bølge af vine man ser fra Chile. Det fornemmer man straks når flasken åbnes.

Vinene kommer i 2 forskellige stilarter. Larkün repræsenterer den friske side, hvor produktionen foregår i ståltank og vinene fremstår friske, sprøde og med en flot vibrerende frugt. Los Patricios er Pandolfi Prices top vine på Chardonnay og Pinot Noir. Begge druer gennemgår en ambitiøs behandling med gæring i små egetræsfade. Denne stil kan bedst beskrives som Burgundisk. Den er yderst elegant og charmerende.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?