Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia A/S

Se vores store udvalg af Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia A/S, hvor du kan vælge mellem 88 forskellige varer til priser fra 69,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gaveæske
Der er 48 varer, du endnu ikke har set.
Marie Brizard Wine & Spirits Scandinavia A/S

Marie Brizard Wine & Spirits, som der hedder den dag i dag, blev etableret af den franske forretningskvinde Marie Brizard og hendes nevø i helt tilbage i 1755. Marie Brizard er en anerkendt vin og spiritus koncern med hovedsæder i både Europa og USA. Marie Brizard kom som sagt på markedet allerede i 1755, med den anerkendte og historiske Anisette Likør, der blev så populær at den endda blev serveret for den franske Kong Louis XVs hof.

Marie Brizard likørserien formår både at kombinere historie, tradition og nutidig kvalitet, hvilket er med til at definere de brand, der er i porteføljen. Marie Brizard har et bredt og spændende produktsortiment, der blandt andet indeholder kendte drikkevarebrands som Sobieski Vodka, San Jose tequila og naturligvis de populære Marie Brizard frugtlikører. Køb Marie Brizard likør på Bevco.dk til faste lave grossistpriser og bliv cocktail klar med de lægte frugt sirupper, der udelukkende er fremstillet på rørsukker og hundrede procent frugtjuice.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?