Mac Forbes

Se vores store udvalg af Mac Forbes, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 235,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Mac Forbes

Mac er født og opvokset i Yarra Valley i Victoria. Han har altid været omringet af vin det meste af sit liv. Efter et arbejdsophold som plukker på en vingård i sydfrankrig, blev Macs interesse og nysgerrighed skærpet. Det var her idéen om at lave sin egen vin begyndte. 

Da Mac i 2004 hjemvendte fra sydfrankrig, startede han ud med at gå imod normen, både hvad angik områder men også stil. Han havde et håb om at ramme en mere europæisk stil, som lå langt fra de store alkoholiske vine, der på det tidspunkt dominerede det australske marked. Derfor søgte han efter kolde lommer og uønskede vinmarker, som andre havde opgivet. 

Mac har fokus på Pinot Noir, Chardonnay, Syrah, Riesling og Cabernet Sauvignon fra forskellige områder af Yarra dalen. I vinmarkerne praktiseres der økologi, i jagten på sunde vinstokke og frugt. 

Mac er gået fra at være en kuriositet, til en af de ledende stjerner på den australske himmel. Hans vine er enestående, spændende og originale.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?