I Feudi di Romans

Se vores store udvalg af I Feudi di Romans, hvor du kan vælge mellem 7 forskellige varer til priser fra 109,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
I Feudi di Romans

Borgo dei Vassalli er ejet og drevet af I Feudi di Romans som er et velkendt familieejet foretagende som startede tilbage i 1991. Dengang købte familien deres første vinmark på 15 hektar i regionen Romans d’Isonzo. I dag spreder I Feudi di Romans domæne og vinmarker sig over det meste af regionen og nyder godt af rygtet som en af de bedste producenter i Friuli Venezia Giulia. 

Friuli og især Isonzo som ligger i den nordlige del af regionen, er en meget bjergrig region, hvor vinmarkerne står i stenet jord som presser stokkene til at yde deres bedste og på samme tid giver en mineralsk tone til vinene. 

I de seneste år er fokus rettet mod bæredygtighed og brug af flere organiske praksisser, som har givet kvaliteten et yderligere skub op. I dag producerer domænet en række lokale og internationale druer. Stilen i vinen er klassisk med flot frugt og rank syre der gør at vinen er utrolig drikbar alene og ved bordet.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?