Guillaume Gonnet

Se vores store udvalg af Guillaume Gonnet, hvor du kan vælge mellem 8 forskellige varer til priser fra 99,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Guillaume Gonnet

Domaine Guillaume Gonnet blev skabt af Guillaume og hans Australske kone Kelly tilbage i 2006.

Før det rejste Guillaume verden rundt og arbejdede på nogle af de bedste adresser i Bordeaux, Bourgogne, Napa Valley, New Zealand og endelig i Australien hvor han mødte sin kone Kelly.

En af de første samtaler parret havde, var en lang diskussion om ”terroir”, og dens udtryk i vinen. Terroir henviser til alle de miljømæssige elementer, der påvirker druens kvalitet og i sidste ende vinens udtryk og karakter.

Guillaume har altid været fascineret af forestillingen om "terroir". Især om hvordan de sydlige Rhône-sorter udtrykker sig forskelligt, i for eksempel det sydlige Rhone og Barossa dalen i Australien. Med denne viden i bagagen, satte de sig for at skabe deres helt egen stil.

Guillaume og Kelly har siden starten håndplukket parceller i og omkring Chateauneuf du Pape. Med en kombination af generations erfaringer og ung ildhu, fortsætter Guillaume, med at producere vin, der afspejler hans filosofi: Minimal interferens i vinmarken og kælderen, biodynamiske principper for at opnå kompleksitet i hans vine som er understreget af balance, fine elegante tanniner, løftet frugt. Intet her er overgjort, og det sætter vi pris på.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?