Gerard Boulay

Se vores store udvalg af Gerard Boulay, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige varer til priser fra 279,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gerard Boulay

Gérard Boulay har hjemme i den lille søvnige by Chavignol i Sancerre. Her råder han over 10 hektar vinmarker, med større dele af legendariske marker som Mont Damnés, Les Culs de Beaujeu og La Grande Côte. Her er de kendte for deres berømte Kimmeridge kalksten og ler jordbunds forhold.

Gérard har siden år 1990 arbejdet økologisk i vinmarkerne. Alt høstes ved håndkraft. Vinen får lov til at gennemgå en naturlig gæring, enten i ståltank eller gamle foudres. Vinene har en dybde og tekstur der ligger langt fra den sædvanlige kommercielle Sauvignon Blanc fra Loire. Hans vine er også blandt områdets længstlevende, især enkeltmarks vinene vinder yderligere ved lagring.

Gérard er en af ophavs personerne til den minimum intervention bølge der ses mange steder. “Med sund jord og vinstokke laver naturen vinen for mig”, siger han. Det er jeg tilbøjelig til at give ham ret.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?