Domaine Oudin

Se vores store udvalg af Domaine Oudin, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 225,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Domaine Oudin

Søstrene Nathalie & Isabelle er drivkraften bag Domaine Oudin. Stedet ligger i Chichée, ved Serein floden sydøst fra Chablis. Nathalie startede på Domænet, efter hun have afsluttet studier i både biologi og økologi, samt været på flere rejser og arbejdsophold i Bourgogne, Australien og Bordeaux. Med disse erfaringer i bagagen, følte Nathalie sig klar til at tage over på domænet. Isabelle sluttede sig til senere, og bruger i dag sin tid i både vinmarkerne og på kontoret. 

Domaine Oudin praktiserer en blanding af økologi og biodynamiske principper i markerne, som hun lærte af sin far. Hun har dog nedtonet brugen af kobber, og udfaset pesticider helt siden hun overtog. Søstrene nyder nu resultatet af sunde vinstokke.

I kælderen lader de årgangen diktere processen. Alle vinene er gæret i ståltank, hvor de efterfølgende ligger på bærmen. Enkelte gamle fade indgår i processen, men det er yderst afdæmpet. 

I dag råder de over små 10 hektar vinmarker, og producerer 4 forskellige vine. Chablis som er en blandig af 15 forskellige parceller. Les Serres som er en mindre mark, udmærker sig med sin ranke og mineralske kvalitet. Tilsidst deres 2 premier Cru Vaugiraut og Vaucoupins. Resultatet er arketypisk, Chablis i den traditionelle ranke og mineralske stil i en imponerende kvalitet.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?