Domaine Albert Joly

Se vores store udvalg af Domaine Albert Joly, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige varer til priser fra 225,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Domaine Albert Joly

Et stenkast fra det legendariske Hotel og Restaurant Le Montrachet i Puligny, hvor de fleste af os har nydt en middag eller en espresso, finder man Domaine Albert Joly. Stedet er siden år 2007 drevet af Sylvie Prevost Joly. Sylvie råder over 5,5 hektar vinmarker, delt imellem Puligny Montrachet Village og Bourgogne AOP. Hun producerer kun 3 vine. Les Charmes som ligger klods op imod Les Charmes Dessous i Meursault, som skal fremhæves ved sin opulente kvalitet. Les Tremblots ligger i den modsatte side af byen og grænser op til Chassagne Montrachet. Ud over disse 2 vine laver Sylvie en fremragende Bourgogne Côte d’Or, fra hendes marker på den anden side af byen.

Markerne dyrkes efter så naturlige metoder som muligt, uden brug af ukrudtsmidler. Jorden bearbejdes med plov, og vinstokkene beskæres uden nåde for at begrænse høstudbyttet. Alle druerne høstes i hånden. I kælderen lagres vinene i ca. 11 måneder på egetræsfade hvoraf kun 30% af fadene er nye.

Stilen i vinene er frisk og rank med en fantastisk nerve og dybde. Ens for dem alle er at de leverer en klassisk smagsoplevelse og dekadent nydelse på alle parameter.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?