Corofin

Se vores store udvalg af Corofin, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige varer til priser fra 159,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Corofin

Corofin som blev etableret i 2011 er et terroir drevet micro vineri. Deres mål er at højne fokus på kvalitets Pinot Noir og Chardonnay fra New Zealands Marlborough dal, som for det meste bliver forbundet med produktionen af Sauvignon Blanc.

Mike Paterson og hans hustru Anna, har en lang fortid i vinens verden. Mike har tidligere været vinmager hos Jackson Estate, der har han i længere tid følt at der var et overset potentiale i vinmarkerne i den sydlige del af regionen. Han har siden 2005 skabt et tæt samarbejde med især 3 udvalgte familier, som dyrker druerne helt i takt med Mike’s vision for både kvalitet, natur og bæredygtighed. 

Målet med vinene er at de skal fortælle en klar historie om området og især hver enkelte vinmark hvor druerne vokser, så de naturlige forskelle mærkes tydeligt i vinen. Alt frugten er håndplukket og som udgangspunkt gæret i hele klaser, med natur gær og uden brug af nye fade for at opnå den reneste frugt profil som muligt.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?