Conaxess Trade Denmark Beverages A/S

Se vores store udvalg af Conaxess Trade Denmark Beverages A/S, hvor du kan vælge mellem 100 forskellige varer til priser fra 78,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Økologisk
Der er 60 varer, du endnu ikke har set.
Conaxess Trade Denmark Beverages A/S

Conaxess Trade har agenturet og distributionsretten på en bred vifte af populære og særdeles velkendte drikkevarer. Den lange liste tæller blandt andet Underberg, Grey Goose, Bombay Sapphire, Bacardi, Stolichnaya Vodka, Martini, St Germain samt Fernet Branca og Fernet Menta.

Conaxess Trade hed førhen Velora Trade, som d. 29. Februar 2016, overgik netop til Conaxess Trade, der er en del af Aurelius Group. Conaxess Trade er en af vores vigtige samarbejdspartnere, da deres sortiment udgør en stor del af de populære varer, som ofte også kaldes hurtigløbere på barer og diskoteket. Vi er glade for at kunne præsentere et så stort og varieret sortiment fra blandt andet netop Conaxess Trade.

Conaxess Trade er en global stormagt, når det kommer til distribution af drikkevarer. Conaxess Trade handler ikke direkte ned private forbrugere og restaurationer, men distribuerer derimod deres produktsortiment igennem et netværk af udvalgte detaillister og grossister – herunder Bevco.dk. Vi forhandler alle de lækre produkter fra Conaxess Trade til faste lave grossistpriser og med lynhurtig dag-til-dag levering i hele landet.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?