Clos Du Gravillas

Se vores store udvalg af Clos Du Gravillas, hvor du kan vælge mellem 5 forskellige varer til priser fra 159,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Clos Du Gravillas

Clos du Gravillas er et af de mest dynamiske vinerier i Sydfrankrig. Det startede i 1996 af John og Nicole Bojanowski, et ungt fransk-amerikansk par. Efter længere tids søgen forelskede de sig i området og potentialet omkring Clos de Gravillas i den Franske Minervois-region. Det var kombinationen af den hvide kalksten der findes i vinmarkerne, og nogle rækker gamle Carignan vinstokke fra 1917, der overbeviste parret om at det var her de skulle slå rødder. I 1996 plantede de efterfølgende Syrah Cabernet Sauvignon, Mourvedre og en lille smule Grenache Gris. I dag har de 15 hektar og hele 15 forskellige druesorter på gården. Clos du Gravillas er beliggende på et plateau i en højde på ca. 300 meter over havets overflade tæt på St. Chinian. Denne placering giver kølige aften vinde, der resulterer i en længere modningstid for druerne, og højere syre og friskhed i vinen.

Clos du Gravillas er fuldt ud økologisk og arbejder med et princip om minimum intervention i både mark og kælder. Det resulterer i vine med frisk, ren, frugt og juicy tanniner, et virkeligt frisk pust fra denne del af Frankrig.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?