City on a Hill

Se vores store udvalg af City on a Hill, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 299,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
City on a Hill

Er du til den nye bølge af balancerede vine fra Sydafrika? Så vil du elske City on a Hill. André Bruyns er nemlig bagmanden bag projektet, som han driver ved siden af sit job som assisterende vinmager hos David og Nadia Sadie i Swartland. Andrés mål er at producere vin med typicitet der udtrykker druen, samt dens område og jordtype. Hans fokus er på bæredygtigtighed, med nogle organiske og biodynamiske fremgangsmåder. Vinene fermenteres naturligt i gamle egetræsfade, efterfulgt af længere tids ophold på bærmen for at opnå tekstur og dybde.

City on a Hill White er baseret på Chenin Blanc med Viognier og Muscat. Han laver også en 100% Chenin Blanc fra et udvalg af de bedste fade fra gamle stokke, plantet oppe i højderne.  Hvad de røde vine angår spiller Syrah hovedrollen sammen med små mængder Tinta Barocca og en smule Cinsault. Alle er fra gamle gobelet trænede vinstokke i Swartland.

Dette er et ambitiøst projekt, og vi kan ikke vente med at se, hvordan det udvikler sig.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?