British American Tobacco Denmark A/S

Se vores store udvalg af British American Tobacco Denmark A/S, hvor du kan vælge mellem 8 forskellige varer til priser fra 330,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
British American Tobacco Denmark A/S

British American Tobacco, også blot kaldet BAT, er en multinational tobaksvirksomhed, og verdens næststørste tobaksdistributør, efter amerikanske Philip Morris. British American Tobacco sælger deres tobak brands på over 200 forskellige markeder globalt set. British American Tobacco har hovedsæde i London, hvor det blev grundlagt i 1902, og deres danske afdeling, British American Tobacco Danmark, ejer og distribuerer blandt andet tobak varianter fra House of Prince som de fik ejerskabet over i 2008.

Her på Bevco.dk forhandler og distribuerer vi et bredt udvalg af produkterne fra British American Tobacco, der blandt andet tæller alle de populære varianter fra Prince. Når vi på Bevco.dk har valgt at indgå et tæt samarbejde med British American Tobacco som distributør, er det fordi, vi fungerer som totalleverandør drikkevarer og tilbehør, med full-service, som en absolut kernekompetence. Det vil altså sige, at mange af vores kunder har brug for nemt og hurtigt at kunne ligge én samlet bestilling online af eksempelvis både spiritus, cigaretter og plastikkrus.

På bevco.dk kan du således købe alt hvad du har brug for til din bar, din restaurant, din cafe, dit diskotek eller måske studiebar, med få klik og dag-til-dag levering lige til adressen.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?