MenuMenu
  • Drikkevarer & tilbehør one-stop-shop med 2.000+ varer online
  • Tlf. +45 71 99 22 00 hverdage fra kl. 9:00-16:30
  • Bestil inden 14.00 så sender vi samme hverdag
Filtrer produkter

Aqua D'or

Aqua D'or

Bevco.dk er totalleverandør af drikkevarer indenfor alle kategorier. Det vil sige at vi blandt andet både forhandler en bred vifte af spiritus, vin, juice, øl og vand. Vi har eksempelvis et stort og varieret udvalg af alle produkterne fra Aqua D'or til faste lave grossistpriser.

Aqua D’or er en stor producent af naturligt mineralvand, og er desuden Danmarks bedst sælgende vand brand indenfor naturligt mineralvand. Aqua D’or blev grundlagt af en dansk forretningsmand, og var indtil 2006 udelukkende i danske hænder indtil 50% af virksomheden blev solgt fra til Danone, der ejer og distribuerer verdens største kildevandsmærke, Evian. Et strategisk salg, der rykker mulighederne for Aqua D’ors eksponering og salg globalt set.

Aqua D’or mineralvand sælger godt på det danske marked, både i detail-, restaurations-, bar- og cateringsektoren, hvor Aqua D’or sidder på omkring 50 procent af markedet for mineralvand. Netop derfor sætter vi også her på Bevco.dk en ære i at have hele det brede udvalg fra mineralvandsproducenten til faste lave priser.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk