AMKA I/S

Se vores store udvalg af AMKA I/S, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige varer til priser fra 109,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
AMKA I/S

Hos Bevco.dk sætter vi en ære i at samarbejde bredt på tværs af kategorier og landegrænser. Det er vigtigt for os, fordi vi på den måde bedst muligt kan sikre vores kunder det bedste og bredeste udvalg af drikkevarer. Vi samarbejder direkte med drikkevareproducenter i hele verden for at undgå fordyrende mellemled, således at vi kan sikre markedets laveste priser.

Når vi skal købe en masse god vin og portvin, handler vi blandt andet med AMKA, som er en stor virksomhed særligt specialiseret indenfor import og salg af vine fra hele verden. AMKA Danmark er tilmed en af Danmarks største vinimportører, der blev grundlagt tilbage i 1978, og har hovedsæde i Randers. På bevco.dk repræsenterer vi et bredt og varieret sortiment fra AMKAs produktportefølje. Vi handler direkte med AMKA når vi indkøber vin og portvin, så vi undgår fordyrende mellemhandlere.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?