MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

Leverandører

Leverandører

På bevco.dk samarbejder vi med en lang række forskellige leverandørerer. Det gør vi for altid at kunne sikre vores kunder den bedste service og de billigste priser på hele vores produktsortiment. Selvom vi har mange forskellige samarbejdspartnere, er vi en uafhængig drikkevarergrossist, der ikke forfordeler andre end vores kunder. Vi har for overskuelighedens skyld samlet et overblik over alle vores forskellige distributører, så du hurtigt kan få et indblik i vores forretning.

Vi kalder os selv totalleverandør af drikkevarer - det er en udmelding, der forpligter. Det ved vi godt, men vi er nu ret sikre på, at vi lever fuldt op til det, vi lover. Det mener vores kunder heldigvis også, og mange er endda så søde, at de også har givet os et par ord med på TrustPilot. Det betyder meget for os, for vi sætter nemlig en ære i at yde den bedste service, hver gang vi leverer drikkevarer.

Hos bevco.dk er vi i konstant udvikling. Vi følger med i tidens trend, og er hele tiden på udkig efter de sidste nye produkter, spændende drikkevarer fra hele verden og nye interessante forhandlere. Det er vi, fordi vi gerne vil give Jer alt det bedste som drikkevarerbranchen har at byde på. Om det er Cachaca fra Brasilien, Raki fra Tyrkiet, Rosévin fra Frankrig, Vodka fra Rusland eller Soju fra Korea, så er det afgørende for os, at vi kan tilbyde et så bredt og varieret sortiment som muligt. På den måde kan vi nemlig altid yde den perfekte service til hvilken som helst kunde, med et hvilket som helst behov.

Vi har mange forskelligartede kunder, og det er vi faktisk ret så stolte af. Vi servicerer alle vores kunder 100% lige fra den japanske sushi kæde, til den store universitetsbar, til det lille værtshus, den lækre vinhandler, den store festival, den omfattende diskotekskæde og ikke mindst den private forbruger. Vil du også gerne handle alle dine drikkevarer samlet ét sted, nemt og tidsbesparende online? Vil du ydermere gerne have dine varer leveret lige til døren eller forretningen, og måske endda også have hentet returvarer igen? Så bliv kunde hos bevco.dk - vi synes nemlig alle fortjener at kunne købe drikkevarer til billige grossistpriser, nemt og hurtigt. Kontakt vores kundeservice for personlig rådgivning og spørgsmål, vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk