MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

Le Tribute Handcrafted Gin 43% 70 cl.

På lager - levering 1-2 hverdage

Le Tribute Handcrafted Gin 43% 70 cl.

Pr. flaske 539,00 DKK Køb flere og spar - pris fra 404,00 DKK
Antal Pris/stk Spar/stk
2 474,00 65,00
6 404,00 135,00
Alkoholprocent 43
Land Spanien
Smagsudtryk Kraftig halvtør
Leverandør Strandgaarden Wine & Spirits
Le Tribute Handcrafted Gin 43% 70 cl.

LE Tribute Gin er en ny Super Premium gin fra Spanien, som fremstilles af Destilerías MG. LE Tribute står for Liquid Experience Tribute. Denne gin er tænkt som en hyldest til selskabets oprindelige stifter, Manuel Giro, nu hvor firmaet overtages af familiens fjerde generation. LE Tributes design, ånd og kvalitet kombinerer respekten for traditionerne med den passionerede og innovative tilgang familien altid har haft til fremstillingen af udsøgte drikkevarer. Heraf udtrykket: Old But New, som står på flaskerne.

LE Tribute Gin har noter af lime, appelsinskal, citronskal, enebær, kumquat og citrongræs, hvilket gør den til en unik og behagelig oplevelse. Den er frisk, men tør nok. Flasken leder tankerne hen på en gammel parfumeflakon i Art Deco stilen. Alt i alt en utrolig stilren og imødekommende gin, som smager af sommer og sol.

LE Tribute Tonic er lavet på kinin fra Loja i Ecuador, hvor brugen af kinin blev opdaget for over 400 år siden. LE Tribute Tonic har de samme friske citrusnoter, som indgår i LE Tribute Gin. Ligeledes anvender man den væske, som citrongræsset fra ginnen udblødes i, for at give en delikat note og samhørighed mellem delene i en perfekt Gin & Tonic. LE Tribute Tonic er mild og elegant i smagen og passer perfekt til LE Tribute Gin.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk