L'Oie du Périgord Sauvignon Blanc 12% 75 cl.

L'Oie du Périgord Sauvignon Blanc 12% 75 cl.

Pr. flaske 69,00 DKK  

Udsolgt

Produktet er desværre udsolgt. Kontakt os på telefon +45 71 99 22 00 for at finde et alternativ.

L'Oie du Périgord Sauvignon Blanc 12% 75 cl.

 

Området Périgord ligger i det sydøstlige Frankrig mellem byerne Bordeaux og Toulouse. Périgord er ikke blot rent visuelt smukt, men også på det kulinariske scorer regionen højt, her produceres et væld af kendte franske delikatesser. Et rent slaraffenland for madelskere.

 

Området og producenten: Netop i området Périgord stod nogle af de vigtigste slag under hundredårskrigen mellem Frankrig og England i slutningen af middelalderen. I dag er området mere roligt og en køretur gennem det smukke landskab afslører aristokratiske herresæder, smukke middelalderslotte, pittoreske landsbyer omkranset af imponerede solsikkemarker og snorlige vinmarker. Overalt ses flokke af ænder og gæs, hvis lever anvendes til den lidt kontroversielle delikatesse foie gras. Gåsen er en form for vartegn for området og vinens navn ”L’Oie du Périgord” betyder netop ”gås fra Périgord”.

 

Vinen: L’Oie du Périgord Sauvignon White Dry er produceret på druer fra området. Vinificationen foregår efter moderne principper. Efter plukningen bringes druerne til presning, mosten køles ned og gæringsprocessen begynder. Gæringen finder sted ved kontrolleret tempera- tur for at bevare druernes fine smag og frugt i den endelige vin.

 

I glasset: L’Oie du Périgord Sauvignon White Dry har en krystalklar gylden farve med fine grønne aftegninger. Duften er frisk med citrus og grape og i ganen opleves vinen blød, frisk og delikat med masser af frisk frugt og en behagelig afslutning. Vinen er et godt match til f.eks. fisk eller ”alt godt fra havet”.

 

Serveres ved 8-10°C

 

Decanter Bronze
Médaille d’Or Paris 2015

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?