0,00 DKK
Vis menupunkter

Kundeservice


Kontakt
Hos Bevco står vi altid klar til at hjælpe vores kunder. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte ostlf. +45 71 99 22 00 eller læs her på siden og find svar på dit spørgsmål.

PrisMatch
Hos Bevco har vi prismatch på alle varer hvilket betyder at du trygt altid handler dine varer til billigste pris. Læs mere om PrisMatch her.

Fragt og levering
Alle bestillinger inden kl. 14.00, bliver ekspederet og sendt samme dag med Post Danmark, GLS eller Danske Fragtmænd, afhængig af dit fragt valg og varens lagerstatus. Fri fragt ved køb over 2.500 kr. Hos Bevco giver vi dig gratis fragt ved køb over 2.500 kr. inkl. moms. Alternativt tilbyder vi billige leveringspriser på mindre ordrer. Læs om fragt og levering her.

Handelsbetingelser
Til sikkerhed for din samhandel med os har vi udarbejdet et sæt handelsbetingelser som forklarer vilkårene når du handler hos Bevco. Læs handelsbetingelserne her.

Kunderne siger fremragende

Velkommen til Bevco

Er du privat- eller erhvervskunde?

Du bekræfter herved at være fyldt 18 år
er du ikke fyldt 18 år klik her

ER DU OVER 18 ÅR?

Bekræft venligst at du er fyldt 18 år for at købe alkohol på Bevco.dk

Hos Bevco anbefaler vi at alkohol nydes ansvarligt og i små mængder. Er du under 18 år er du stadig velkommen til at købe sodavand og andre drikkevarer uden alkohol. Bemærk at det er ulovligt at købe stærk alkohol for personer under 18 år.