Kundereferencer


Hos Bevco samler vi på glade kunder og nogle af dem har udtalt sig om vores service. Se hvad kunderne siger herunder.

TDC
“Vi brugte Bevco som totalleverandør til vores julefrokost for 1300 medarbejdere. Bevco leverede fadøl, spiritus, vin, sodavand, isterninger, betalingskortautomater, barelementer, plastikkrus mv. Det var nemt og et meget positivt samarbejde, med gode priser og flot service fra start til slut”.
Jackie Andersen, TDC

AARHUS UNIVERSITET
“Vi har benyttet Bevco som leverandør til vores fredagsbar og fester i over et år. Vi er meget tilfredse med både prisniveau og service. Det brede sortiment tiltaler os meget og giver ekstra muligheder for temaer og tilbud. Vi ser frem til endnu et år med Bevco´s høje serviceniveau.”
Jonas Christiansen, Kommabar - Aarhus Universitet

BAREN.DK
“Vi har fået leveret varer fra Bevco i 18 måneder og har altid være tilfredse. Udvalget er stort og hvis en vare ikke findes på deres hjemmeside, kan de som regel skaffe den alligevel. Bevco kender vores behov og giver en meget personlig service.”
Andreas Kristiansen, Baren.dk

SHELL
“Bevco har leveret en række udvalgte varer som vi ikke kan få fra vores faste grossist på Shell kædeplan. Det er altid en fornøjelse at handle med Bevco - priserne og servicen er fin, og levering sker som aftalt.”
Morten Weise, Shell Kalundborg

CLEMENS Advokater
“Hos Bevco har vi fået sublim service ifbm. drikkevarerleverancen til vores julefrokost. Bevco leverede et unikt cocktailkort designet med vores identitet og logo, samt opskriften på velkomstdrink og selvfølgelig alle drikkevarerne, fadølsanlæg samt barudstyr. Alt i alt en tilfredsstillende oplevelse.
Jakob Brix Kvols, Clemens Advokater

VIRUM GYMNASIUM
"Vi bruger Bevco som leverandør af drikkevarer til Gymnasiefester og fredagsbarer. Selvom Bevco ligger i Århus har vi ikke haft udfordringer med logistikken og levering. Kundeservicen er god, de holder hvad de lover og er til stede i samarbejdet. Vi kan klart anbefale Bevco til andre uddannelsesinstitutioner.
Anders Løchte, Virum Gymnasium

FYRVÆRKERI FESTIVAL
“Hos Bevco er rådgivning og udførelse i top fra planlægningsfasen til endt festival. Bevco holder hvad de lover og leverer varen, de sørger for at vores bardrift på festivalen kører som smurt og altid med et flot resultat. Et fantastisk team at samarbejde med og mere end bare god service!”
Mikael Andersen, Fyrværkerifestival

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?