MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

Kahlua Kaffelikør 20% 70 cl.

Kahlua Kaffelikør 20% 70 cl.

Pr. flaske 145,00 DKK  

100+ stk. På lager - klar til afsendelse

Varenummer 10147
Mærke Kahlua
Størrelse 70 cl
Alkoholprocent 20
Land Mexico
Leverandør Pernod-Ricard Denmark A/S
Kahlua Kaffelikør 20% 70 cl.

Kahluas oprindelse

Siden Pedro Domecq opfandt Kahlua i Veracruz, Mexico, i 1936, har deres genkendelige kaffelikør været en fast bestanddel i de fleste drinksentusiasters hjem. Navnet Kahlua betyder Acolhua befolkningens hus i Veracruz Nahuatl sproget, som var det sprog der blev talt inden den spanske erobring, og blev introduceret til det amerikanske marked i 1940.  

Kahlua er verdens mest sælgende kaffelikør. Selve navnet betyder rig arv, og er fyldt med farve og diversitet, som gør den helt unik. Dén spiritus base der bruges under fremstillingen af Kahlua, minder meget om dén der bruges under produktionen af rom. Som navnet antyder, er Kahlua kaffelikør produceret på håndplukkede kaffebønner, hvilket giver produktet et koffeinindhold der har en opkvikkende effekt.

Det tager omtrent 7 år at fremstille en flaske Kahlua, og skyldes nogle uundværlige faktorer, som ikke må undlades under produktionen. Der skal dyrkes og høstes kaffebønner, vanilje og sukkerrør af allerhøjeste kvalitet for at leve op til Kahluas høje produktionsstandarder. 

Kahlua i cocktails

Kahlua kaffelikør er en uundværlig komponent i nogle af verdens mest populære cocktails som White Russian og Espresso Martini, men kan også drikkes rent med is. Den har en dyb, mørkebrun farve, og dufter af bittersøde kaffebønner og ristede kastanjer, og har en flerlagede smage af sort kaffe og sødt smør. Den indeholder rom, sukker, vanilje og arabica kaffe, og har et alkoholindhold på 20%.

Udover at blive brugt i cocktails, bruges Kahlua kaffelikør også under tilberedelse af desserter, og/eller som topping på is og kage. Kahlua er en alsidig spiritus og anvendelig i alle årets sæsoner, og er især god i de kolde måneder, hvor den kan gøre en almindelig kop kaffe eller varm kakao mere spændende.  

 

 

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk