Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Kahlua Coffee Likør 16% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

139,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Kahluas oprindelse

Siden Pedro Domecq opfandt Kahlua i Veracruz, Mexico, i 1936, har deres genkendelige kaffelikør været en fast bestanddel i de fleste drinksentusiasters hjem. Navnet Kahlua betyder Acolhua befolkningens hus i Veracruz Nahuatl sproget, som var det sprog der blev talt inden den spanske erobring, og blev introduceret til det amerikanske marked i 1940.  

Kahlua er verdens mest sælgende kaffelikør. Selve navnet betyder rig arv, og er fyldt med farve og diversitet, som gør den helt unik. Dén spiritus base der bruges under fremstillingen af Kahlua, minder meget om dén der bruges under produktionen af rom. Som navnet antyder, er Kahlua kaffelikør produceret på håndplukkede kaffebønner, hvilket giver produktet et koffeinindhold der har en opkvikkende effekt.

Det tager omtrent 7 år at fremstille en flaske Kahlua, og skyldes nogle uundværlige faktorer, som ikke må undlades under produktionen. Der skal dyrkes og høstes kaffebønner, vanilje og sukkerrør af allerhøjeste kvalitet for at leve op til Kahluas høje produktionsstandarder. 

Kahlua i cocktails

Kahlua kaffelikør er en uundværlig komponent i nogle af verdens mest populære cocktails som White Russian og Espresso Martini, men kan også drikkes rent med is. Den har en dyb, mørkebrun farve, og dufter af bittersøde kaffebønner og ristede kastanjer, og har en flerlagede smage af sort kaffe og sødt smør. Den indeholder rom, sukker, vanilje og arabica kaffe, og har et alkoholindhold på 16%.

Udover at blive brugt i cocktails, bruges Kahlua kaffelikør også under tilberedelse af desserter, og/eller som topping på is og kage. Kahlua er en alsidig spiritus og anvendelig i alle årets sæsoner, og er især god i de kolde måneder, hvor den kan gøre en almindelig kop kaffe eller varm kakao mere spændende.  

 

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10147
Størrelse70 cl.
Alkohol16%
EmballageGlasflaske
KategoriKaffelikør
LandMexico
MærkeKahlua
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!