MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

Jägermeister Bitter 35% 70 cl.

Jägermeister Bitter 35% 70 cl.

Pr. flaske 149,00 DKK  

100+ stk. På lager - klar til afsendelse

Varenummer 10014
Leverandør Hans Just A/S
Mærke Jägermeister
Produkttype Bitter
Land Tyskland
Størrelse 70 cl.
Alkohol 35%
Emballage Glasflaske
Antal pr. kolli 6
Antal pr. palle 600
Jägermeister Bitter 35% 70 cl.

Jägermeister er en bitter af tysk oprindelse som blev etableret i 1935 i byen Wolfenbuttel, og er blevet produceret ved den samme fabrik lige siden. Navnet oversættes til Jægermester på dansk. Jägermeister er forholdsvis sød, men det siges, at ved denne ikoniske bitters fødsel, var produktet faktisk ret syrligt, grundet Jägermeister indledningsvis blev fremstillet ved en eddikefabrik.

Historien om Jägermeister

Denne bitter består af 56 forskellige urter og krydderier, og har et alkoholindhold på 35%. De fleste af os forbinder Jägermeister med fester og afterski, men har faktisk både en lang og spændende historie, nuanceret smag, og en venlighed over for fordøjelsen. Dens 80 år gamle historie giver anledning til at tage et nærmere kig på denne ikoniske bitter.

Da den tilbage i 1980’erne blev introduceret til det amerikanske marked, faldt den ikke i god jord hos amerikanerne, der kun var vant til at drikke øl og whisky. Denne tyske bitter blev meget udbredt i USA i 80’erne og 90’erne på universiteterne, og brandet så et hul i markedet for shots, hvilket de unge studerende hoppede på øjeblikkeligt.

Hvornår drikker man Jägermeister?

Jägermeister er utrolig populært ved skisportssteder rundt omkring i Europa, men i Danmark og Storbritannien drikkes de oftest sammen med Red Bull i form af en Jägerbomb. Selve brandet har sat sig et mål om at bevæge sig væk fra denne trend, og vil helst forbindes med en lækker, sofistikeret post-måltid drik. Hos briterne ligger den på andenpladsen over deres mest foretrukne drikkevarer, og er de unges (18-24) yndlings spiritustype.

Jägermeister indgår også under digestif-kategorien, hvor den ligger i den sødere ende af spektret, og er lavet med en lang række ingredienser, så om du drikker den med måde, eller bare drikker for at glemme, får du en blanding af citrus, lakrids, safran.

Firnaet anbefaler at produktet skal serveres koldt, og helst skal opbevares i en fryser ved -18 grader eller på fad mellem -11 og -15 grader. Man skal helst ikke afvige for meget fra disse anbefalinger, da man kan risikere at miste noget af den karakteristiske, bitre smag, som man helst ikke være foruden, medmindre man kun drikker det for effektens skyld!

Jägermeister er Tysklands svar på Gammel Dansk, men er en smule sødere i smagen end vores danske ækvivalent. Jägermeister indeholder ingredienser som blandt andet citronskal, lakrids, anis, valmuefrø, enebær, og ginseng. Disse ingredienser kværnes og gennemsyres i vand og alkohol i 2-3 dage. Derefter filtreres blandingen i egetønder i omkring et år. Når et år er gået, filtreres væsken igen, og blandes derefter med sukker, karamel og alkohol.

Jägermeisters forbrugere er, ifølge undersøgelser, utrolig loyale kunder, og vil unægtelig blive forbundet med fest og farver i lang tid.    

 

 

Er du over 18 år?