Bevco A/S
Søg
Cart

Jägermeister Bitter 35% 70 cl.

På lager

121,00 kr.

Beskrivelse

Jägermeister er en populær bitter med en karakteristisk smag, der er udvundet af 56 forskellige botaniske ingredienser. Smagen er overraskende sød og alligevel bitter med en rig og spændende smag, der læner sig op ad lakrids eller anis. Opskriften er hemmelig, og man skal smage den for at forstå den unikke smag.

Jägermeister er en alsidig bitter, der er elsket af både unge og ældre i forskellige afskygninger. Unge drikker den ofte sammen med energidrik for at lave en Jägerbomb, men den er også populær på skisportssteder og i 80’er-baskere som Kung Fu og Brandbil. Den optræder også som en digestif i mere sofistikerede miljøer.

Mast-Jägermeister, firmaet bag Jägermeister, var oprindeligt en eddikeproducent, men da Curt Mast overtog forretningen, skiftede han fokus til handel med vin. Efter flere års beskæftigelse med vin besluttede han sig for at producere et mirakelmiddel mod alt fra maveonde til forkølelse, men det var nok alkoholen, der cementerede Jägermeisters popularitet.

Opskriften er en hemmelighed og indeholder 56 forskellige urter, krydderier, rødder og frugter fra hele verden, der vejes nøje op af master distillers, inden de tørres og kommes i en alkohol- og vandmikstur, hvor smagsnuancerne udvindes over flere uger. Koncentratet lagres på store egetræsfade i minimum 12 måneder, hvor det kommer under nøje opsyn, indtil det når den autentiske smag af Jägermeister.

Flasken blev udvalgt ved en naturlig selektion, hvor over 100 flasker blev høvlet ned på Masts egetræsgulv, og kun den stærkeste flasker overlevede. Én flaske klarede sig uden skår, og det blev den firkantede, grønne flaske, som vi kender i dag.

Det ikoniske hjorte-logo med et lysende kors mellem geviret er inspireret af en myte om, at St. Hubertus, skytshelgen for jagt, viste sig for en jæger med et lysende kors mellem geviret på hans hjorte, hvilket førte til hans omvendelse til kristendommen.

Læs mindre
Specifikationer