Image link

Opskrift 

Shirley Temple (alkoholfri)


Indhold til 1 drink

Ingredienser

0,5 cl. Grenadine
1 cl. Limesaft
Top med Ginger Ale

Anbefalet glas: Highball glas eller champagne glas
Anbefalet garnish: Limeskive og maraschino kirsebær

Fremgangsmåde

1. Hæld grenadine og limesaft i bunden af et glas
2. Top op med ginger ale og rør let rundt
3. Garnish med limeskive og maraschino kirsebær

Bartenderens note


Shirley Temple var den største barnestjerne i Hollywood i 1930’erne. Hun blev træt af at være til store og prestigefyldte fester, hvor alle de voksne drak smukke og elegante cocktails, imens hun selv måtte nøjes med sodavand. En bartender forbarmede sig over den stakkels barneskuespiller, og skabte så en drink i hendes navn, som ikke indeholder alkohol. Det er en meget simpel cocktail at lave, og kræver næsten intet udstyr. Limesaften er med til at balancere en ellers sød cocktail, så den passer til moderne smagsløg. Shirley Temple hadede i øvrigt selv drinken.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!