
Negroni
Anbefalet glas: Old-fash
Anbefalet garnish: En skive appelsin - enten frisk eller tørret
Anbefalet garnish: En skive appelsin - enten frisk eller tørret
Fremgangsmåde:
1. Hæld alle ingredienser i dit glas2. Fyld glasset med is og rør rundt med en barske
3. Fyld mere is i glasset
4. Garnish med en skive appelsin
Bartenderens note:
Mange er måske blevet forført af negroniens smukke og uskyldige udseende, der deler den samme Instagram-appel som sin lillebror, Aperol Spritz. Men bag det varme ydre gemmer sig en cocktail med en meget markant bitter profil, der kan sende selv IPA-hærdede ølentusiaster ud i ufrivillige grimasser. Okay, så er det heller ikke værre, men negronien tilhører kategorien af cocktails, som man skal lære at drikke, en såkaldt “acquired taste.” Har man først fået smag for dem, så er de dog den mest geniale aperitivo, der rammer et helt særligt note, man simpelthen ikke finder i andre cocktails.
Det er vigtigt, at man ikke bare bruger en rød vermouth, men én der er sød, da det er essentielt for at tæmme Camparis intense bitterhed. Hvis du er nysgerrig på cocktailen, men synes at bitterheden virker overvældende, kan du prøve at lave den med Aperol første gang. Negronien er også en favorit blandt bartendere, da det er en af de få cocktails, der kan mixes direkte i glasset, uden behov for andet end en barske.
Anbefalede produkter:
9 varer
Sorter efter: