Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Negroni


Indhold til 1 drink

Ingredienser

3 cl. Gin
3 cl. Campari
3 cl. Rød Vermouth

Anbefalet glas: Old-fashioned glas
Anbefalet garnish: En skive appelsin

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i dit glas
2. Fyld glasset med is og rør rundt med en barske
3. Fyld mere is i glasset
4. Garnish med en skive appelsin

Bartenderens note


Mange er måske blevet forført af negroniens smukke og uskyldige udseende, der deler den samme Instagram-appel som sin lillebror, Aperol Spritz. Men bag det varme ydre gemmer sig en cocktail med en meget markant bitter profil, der kan sende selv IPA-hærdede ølentusiaster ud i ufrivillige grimasser. Okay, så er det heller ikke værre, men negronien tilhører kategorien af cocktails, som man skal lære at drikke, en såkaldt “acquired taste.” Har man først fået smag for dem, så er de dog den mest geniale aperitivo, der rammer et helt særligt note, man simpelthen ikke finder i andre cocktails. Det er vigtigt, at man ikke bare bruger en rød vermouth, men én der er sød, da det er essentielt for at tæmme Camparis intense bitterhed. Hvis du er nysgerrig på cocktailen, men synes at bitterheden virker overvældende, kan du prøve at lave den med Aperol første gang. Negronien er også en favorit blandt bartendere, da det er en af de få cocktails, der kan mixes direkte i glasset, uden behov for andet end en barske.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!