Bevco A/S
Søg
Cart
Image link

Opskrift 

Margarita


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Blanco Tequila
2,5 cl. Triple Sec Likør
1-1,5 cl. Agavesirup
2,5 cl. Friskpresset limesaft
Evt. én fingerspids salt i stedet for en saltrim på glasset

Anbefalet glas: Margarita glas
Anbefalet garnish: Saltrim og en limeskive

Fremgangsmåde

1. Lav en saltrim på dit margaritaglas
2. Fyld alle ingredienser i din shaker
3. Hæld is i din shaker og shake hårdt i 12-15 sekunder
4. Strain indholdet over i dit cocktailglas og pynt med en limeskive

Bartenderens note


Margaritaen er en af mine absolutte yndlingscocktails, der både er frisk og har god dybde. Brug en tequila af god kvalitet, gå gerne efter en blanco der er lavet på 100% agave (det vil altid fremgå, hvis den er det), så undgår du beske bismage, som mange desværre har oplevet tequila. Det frække twist, der vil give din margarita masser af ros, er brugen af agavesirup i stedet for sukkersirup – det fremhæver den naturlige agavesmag fra tequilaen. Afstem mængden af agavesirup efter hvilken triple sec du bruger, en premiumudgave som Cointreau (der klart kan anbefales) er rimelig tør for en likør, så der kan du bruge 1½ cl. agavesirup, imens de billigere triple sec typisk er lidt sødere, så der kan du nøjes med 1 cl. Nogle gamle opskrifter fravælger helt brugen af sirup, men det vil for næsten alle moderne smagsløg være for sur en oplevelse.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!