Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Lemon Drop Martini


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Vodka
1,5 cl. Triple Sec Likør
2,5 cl. Citronsaft
1,5 cl. Sukkersirup

Anbefalet glas: Martini glas
Anbefalet garnish: Citronskive

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i din shaker
2. Hæld is i din shaker og shake hårdt i 12-15 sekunder
3. Strain indholdet over i dit martini glas
4. Garnish med tørret citronskive

Bartenderens note


Lemon Drop Martini er en ganske undervurderet cocktail, der har en lækker balance mellem det sure og det søde, og som havde sin storhedstid i 80’erne og 90’erne. Strengt taget er det ikke en rigtig martini, men der er efterhånden flere “ikke-martinier” end der er rigtige (se bare Espresso Martini, Pornstar Martini, French Martini etc.). Der gik i denne tid sport i at kalde alle vodka cocktails der blev serveret i et martini glas for martinis, og i dag er begrebet nærmest udvandet... Anyways, i denne cocktail kan du lave en sukkerkant på glasset, hvis du vil lave den tættere på originalen, og så bruge lidt mindre sukkersirup.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!