Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Kir Royal


Indhold til 1 drink

Ingredienser

1 cl. Creme de cassis
12 cl. Mousserende Vin

Anbefalet glas: Champagne glas
Anbefalet garnish: Friske bær

Fremgangsmåde

1. Hæld først Creme de Cassis i bunden af et champagne glas
2. Top glasset op med mousserende vin
3. Garnish med friske bær

Bartenderens note


“Less is more,”- mantraet gælder i den grad for denne drink. Simpel og hurtigt at lave, dette er en af de største succeskriterier for en cocktail, og i denne tidsalder kan man også tillægge kriteriet, “Instagram worthy,” hvor den også består med bravour. Den har tilmed fået en plads i populærkulturen, som denne har via Netflix-serien Emily in Paris, ja så kan du regne med at se denne cocktail mange steder i de næste mange år. Det eneste lille tip jeg kan give til denne simple drink, er altid at bruge en tør mousserende vin (der skal stå “brut” på flasken), så den ikke bliver kvalmende sød, og vær ikke for rundhåndet med likøren.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!