Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Hugo


Indhold til 1 drink

Ingredienser

8 cl. Prosecco
4 cl. Hyldeblomst Likør
2 cl. Danskvand

Anbefalet glas: Stort rødvinsglas
Anbefalet garnish: Frisk mynte

Fremgangsmåde

1. Fyld et stort rødvinsglas eller lignende med store isterninger
2. Hæld de 3 ingredienser op i glasset og rør forsigtigt rundt
3. Garnish med en frisk buket mynte

Bartenderens note


Denne cocktail kommer fra Sydtyrol i Norditalien, men blev for alvor populær i Schweiz, hvor den er mest udbredt. Den er inspireret af den italienske Spritz, men fraværet af den bitre amaro gør det til en virkelig letdrikkelig cocktail, som alle kan lide. Jeg vil anbefale at justere mængden af hyldeblomstlikør efter din smag - brug lidt mindre end i opskriften, hvis det ikke skal blive for sødt. Giv din buket mynte en lille lussing med håndfladen, så bliver smagen aktiveret.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!