Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

French 75


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Gin
2 cl. Citronsaft
2 cl. Sukkersirup
8 cl. Champagne eller mousserende vin

Anbefalet glas: Champagneglas
Anbefalet garnish: Citronskal

Fremgangsmåde

1. Hæld de første 3 ingredienser i en shaker
2. Shake med is og strain over i et champagneglas
3. Top glasset op med champagne
4. Garnish med citronskal

Bartenderens note


En af de absolut største klassikere, der går helt tilbage til første verdenskrig, og er opkaldt efter en artillerikanon. Hvis du virkelig skal imponere nogle venner, så er dette den ultimative velkomstdrink, der også er så stærk, at festen helt sikkert sparkes i gang med det samme (så lad lige være med at drikke ALT for mange af dem, selvom de går så let ned...). Hvis du ikke føler for at bruge dyr champagne i en cocktail, så kan du sagtens bruge en anden mousserende vin som Prosecco eller Cava, så længe den er tør (kig efter om der står “brut” på flasken).

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!