Bevco A/S
Søg
Cart
Image link

Opskrift 

Flyversjus


Indhold til 1 drink

Ingredienser

4 cl. Snaps
15 cl. Citronvand

Anbefalet glas: Highball glas
Anbefalet garnish: En skive tørret citron

Fremgangsmåde

1. Fyld et highball glas med is
2. Hæld snaps og citronvand i, og rør let rundt med en ske
3. Garnish med en skive tørret citron

Bartenderens note


Flyversjussen er en af de få drinks og cocktails, der må siges at være 100% danske. Alle ting der har været med i Matador får jo lov at leve, og denne drink er favoritten for Jørgen Varnæs. Til gengæld vides det ikke hvordan navnet er opstået, selvom der er flere teorier omkring engelske piloter fra anden verdenskrig og lignende. Ligesom stort set alt andet der har med snaps at gøre, så har denne drink lidt et blakket ry, men du kan sagtens lave en ganske anstændig udgave af denne historiske drink. Der er masser af gode moderne snaps på markedet, der er knap så kommentunge som i gamle dage, og blander du den med en god kvalitets citronvand, der er ikke er alt for sød og har en smule citrusbitterhed, så kan du til sidst stå med en rigtig lækker longdrink i hånden.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!