Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Dry Martini


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Gin
1,5 cl.Dry Vermouth
Citron eller oliven

Anbefalet glas: Martiniglas
Anbefalet garnish: Citronskal eller oliven

Fremgangsmåde

1. Hæld gin og vermouth op i et mixerglas
2. Smid isterninger i glasset og rør rundt med en barske i ca. 30 sekunder
3. Strain indholdet over i et martiniglas
4. Garnish med enten citronskal eller oliven

Bartenderens note


Lyt ikke til James Bond, en rigtig Dry Martini er “stirred,” not “shaken” - at shake fortynder nemlig cocktailen for meget, og du får også nemt nogle isrester med, der ødelægger det helt klare look. Jeg vil altid anbefale at bruge en citronskal i sin første Dry Martini, der giver en nødvendig frugtighed og friskhed. Forholdet mellem gin og vermouth er et emne for intens diskussion blandt martinidrikkere, jo mere vermouth der er i, jo mere “våd” er cocktailen. De fleste nye til denne udfordrende cocktail vil foretrække en forholdsvis våd martini de første par gange, da det ellers næsten svarer til at drikke ren gin. Det er lidt ligesom med Arnes jordhuler i Blinkende Lygter, hvor han ifølge Carl skal bruge år på at finde hans helt egen dybde til hans jordkølede pilsnere - ligeledes skal du bruge år på at finde dit helt eget blandingsforhold til din Dry Martini.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!