Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Daiquiri


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Lys Rom
2 cl. Limesaft
1,5 cl. Sukkersirup

Anbefalet glas: Coupeglas
Anbefalet garnish: Limeskive

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i din shaker
2. Hæld is i din shaker, og shake hårdt i 12-15 sekunder
3. Strain over I dit cocktailglas
4. Garnish med en limeskive

Bartenderens note


De fleste tænker nok på en strawberry daiquiri, når de hører ordet daiquiri, men både den og tusindvis af andre cocktails stammer alle fra Daiquirien. Den er en af de originale sours, der er nævnt som en af de 6 base cocktails, som alle andre nedstammer fra. Så simpel som en cocktail overhovedet kan være, ingen repræsenterer mantraet “Less is more” bedre end denne lille og upåagtede skønhed. Der er næsten ikke noget man kan gøre forkert, da opskriften er så ligetil. Sørg dog for, at du ikke vælger en alt for billig rom, da en opskrift på så få ingredienser også kræver mere af dem. Jo bedre en rom, jo mindre limesaft og sukkersirup kan du også bruge, så rommen virkelig kommer til at spille hovedrollen. Har du en lidt sød tand, så brug samme mængde sukkersirup som limesaft.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!