Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Blue Lagoon (alkoholfri)


Indhold til 1 drink

Ingredienser

1 cl. Blå Curacao Sirup
1,5 cl. Citronsaft
Top op med lemon/lime sodavand

Anbefalet glas: Highball glas
Anbefalet garnish: Citronskive

Fremgangsmåde

1. Hæld først blå curacao og citronsaft i bunden af glasset
2. Top glasset op med lemon/lime sodavand
3. Garnish med en citronskive

Bartenderens note


Blå mocktails er altid et hit, især hos dem der ikke får farverige drinks så ofte. Denne mocktail er en jomfruelig isbjørn, hvad end det så betyder. Her er der rig mulighed for at bringe sine evner til at pynte i spil, både med frisk og tørret frugt, eller cocktailparasoller og farverige plastikpalmer. Køb ikke den helt billige blå curacao sirup, hvis det også skal smage godt (og husk ikke at komme til at købe en likør).

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!