Bevco A/S
Account
Cart0
Søg
Image link

Opskrift 

Bee's Knees


Indhold til 1 drink

Ingredienser

5 cl. Gin
2,5 cl. Citronsaft
2,5 cl. Honning Sirup

Anbefalet glas: Coupeglas
Anbefalet garnish: Citronskal

Fremgangsmåde

1. Hæld alle ingredienser i din shaker
2. Hæld is i din shaker, og shake hårdt i 12-15 sekunder
3. Strain indholdet over i dit cocktailglas
4. Garnish med en skive tørret citron

Bartenderens note


“It's the Bee's Knees!” er et udtryk, som man kan støde på i gamle amerikanske film, og som udtrykker begejstring for noget bestemt. Bee’s Knees er en klassisk cocktail, der næppe har mange fjender, takket være en blid og lækker honningsødme, der balancerer en ellers ordinær gin sour. En bee’s knees skal være lidt ekstra sød, så smagen af honning rigtigt træder frem, og adskiller den fra enhver anden gin sour. En god lille variation man kan lave for en ekstra rund cocktail, er at tilføje 1 cl. friskpresset appelsinjuice. Det er muligt at bruge frisk honning i stedet for honning sirup, så skal du bare meget flittigt røre det ud i bunden af shakeren, så det bliver opløst i gin og citronsaft. Bliver det først kølet ned med is, størkner det og bliver ikke blandet ordentligt.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!