Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Opskrift 

Aperol Spritz


Indhold til 1 drink

Ingredienser

9 cl. Prosecco
6 cl. Aperol
3 cl. Danskvand

Anbefalet glas: Stort rødvinsglas
Anbefalet garnish: En skive appelsin

Fremgangsmåde

1. Fyld et stort rødvinsglas eller lignende med store isterninger
2. Hæld de 3 ingredienser op i glasset og rør forsigtigt rundt
3. Garnish med en stor skive appelsin

Bartenderens note


“I de seneste 10 år er denne cocktail gået fra at være en hemmelighed blandt de få indviede til at være kendt af alt og alle i landet. Aperitivo-konceptet er blevet effektivt brandet, som noget der minder lidt om vores unikke danske koncept - hygge. En Aperol Spritz er tilmed en utrolig flot cocktail, der næsten ikke kan drikkes uden at fotograferes først. Aperol Spritz er i virkeligheden bare én ud af talrige udgaver af den Venetianske Spritz, der følger grundformen på 3-2-1, Prosecco-Amaro-vand med brus. Det er en regulær verden af velvære at prøve sig frem med de mange italienske amari (Amaro er hvad man kategoriserer de mange italienske bitter likører som), og jeg kan virkelig anbefale fans af denne smukke cocktail, at udforske nogle af de mange alternativer, der alle kan lede dig mod virkelig lækre smagsoplevelser, og som kan varieres og eksperimenteres med i det uendelige.

 

Shop alle ingredienserne her:

Husk at hvis du bestiller inden kl. 15.00 på en hverdag, har du din pakke den næstkommende hverdag såfremt at alle ingredienserne er på lager.

 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 
Cocktailpakker til Danmarks bedste priser!

Gør det enkelt og lækkert for dig selv at mixe cocktails derhjemme.
Med Bevco's cocktailpakker får du alt hvad du skal bruge til at kreere de lækreste cocktails.


Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!