Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Test: Appelsinvand

Esben har givet sig i kast med at lave en blindtest af appelsinvand, i anledning af lanceringen af Faxe Kondi appelsin, som vi sender ud som lidt fredagsunderholdning. Det gav et spændende resultat, der måske vil overraske – Esben blev i hvert fald godt overrasket under testen.

Hvad er den bedste Appelsinsodavand?

En kold appelsinsodavand er den ultimative forfriskning på en varm og fugtig dag. Det er en af de ældste typer af sodavand, som alle har et forhold til, uanset om man er født i 1950 eller 2010. Og alle har nok et nostaltisk minde om, at have drukket sodavand hos sine bedsteforældre eller på en sommerferie.
Vi har testet 4 af vores med solgte varianter op mod den nye Faxe Kondi Appelsin. I blindtesten finder vi frem til, hvad der i vores optik, er den bedste appelsinsodavand, selvom det kan være, at du vil mene noget andet. Esben har det som et kriterie, at det er selve appelsinsmagen der er i hovedsædet. Derudover gælder den samme hovedregel som for alle andre drikkevarer, at der skal være balance mellem smagene. 


Fast lav pris og Tilbud

Vi sørger altid for at føre et udvalg, der er så bredt som muligt, både hvad angår sodavand og appelsinvand. Sortimentet opdateres løbende, så vi kan ikke garantere, at alle produkter, der er vist i vores test, vil være en del af sortimentet efter, at en video er produceret. Kig gerne ind på tilbudssiden, hvor vi ofte vil lave nogle tilbud på produkter vi netop er brugt i en test. Vi har også en kategori med varer til fast lav pris, hvor du altid kan finde brugbare og lækre produkter til en fast discountpris.
Vi pakker altid lynhurtigt og sikkert, så dine varer kommer både hurtigt og helt frem.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!