Bevco A/S
Søg
Account
Cart
 
Image link

Det er ikke alle der drikker alkohol, og det kan være en masse gode grunde til. De skal ikke snydes for en god velkomstdrink når det er tid til fest, så her er vores 5 bedste velkomstdrinks, der ikke indeholder alkohol.


Image link

Shirley Temple

Se opskrift  →
Den mest berømte af alle mocktails, og en af de få, der ikke bare en er kendt cocktail der laves om til en virgin udgave. Kombinationen af ginger ale, grenadine og limesaft skaber en frisk og opkvikkende cocktail, som du kan servere i et højt cocktail- eller champagneglas, og som du kan blande direkte i glasset. Cocktailen er meget passende ,navngivet efter en af Hollywoods mest berømte børneskuespillere, Shirley Temple.

Image link

Sunrise

Se opskrift  →
Denne mocktail er inspireret af den klassiske Tequila Sunrise, og har ligeledes den flotte niveauforskel mellem farverne. Den er let at lave direkte i et champagneglas, og vil være en sikker favorit for både unge og voksne. Friskpresset appelsinsaft er foretrukket, men du kan godt lave den med juice.

Image link

Virgin Blue Lagoon

Se opskrift  →
Hvis der er noget der fanger blikket, så er det drinks med blå curacao. Især børn og barnlige sjæle lyser helt op, når de ser disse eksotiske skabninger. Blå curacao har en blid appelsinsmag og er ganske sødt, så det er vigtigt at bruge lidt citronsaft til at balancere sødmen. Hav også en ske klar til at rør rundt.

Image link

Virgin Pina Colada

Se opskrift  →
Hvis det skal være virkelig eksotisk, så er det en virgin pina colada der skal til. Du kan hurtigt lave en masse af dem, hvis du har en blender til rådighed. Den tropiske blanding af kokos og ananas er bevaret, og vil begejstre både unge og gamle på en varm dag. Nogle opskrifter bruger kokosmælk, men skal det smage som en cocktail fremfor en smoothie, så brug kokoscreme.

Image link

Virgin Kir Royal

Se opskrifter  →
En almindelig Kir Royale er en af de nemmeste velkomstdrikke at lave – du hælder bare solbærlikør i bunden af et champagneglas, og topper op med mousserende vin. Og en alkoholfri udgave er ligeså nem – udskift solbærlikøren med solbærsirup, og udskift vinen med en alkoholfri mousserende vin – og vupti, så har du den letteste velkomstdrink i to udgaver, og de fleste vil næsten ikke kunne smage forskel.

Image link

Flere opskrifter?

Se flere opskrifter på lækre cocktails HER!

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!