Bevco A/S
Søg
Account
Cart
Image link

Cocktail inspiration

Image link

5 geniale alkoholfrie velkomstdrinks til nytår
Nytårsaften er en fantastisk aften til at give den fuld gas, og for de fleste betyder det lidt for store mængder alkohol. Der kan dog være nogen i selskabet, der af forskellige årsager ikke vil indtage alkohol.

Læs mere  → 

Image link

5 geniale velkomstdrinks til nytår
Nytårsaften er en af de mest festlige begivenheder på året og en perfekt anledning til at kreere overdådige drinks og cocktails, som måske ikke er en del af din sædvanlige rutine. Hvis du står over for at skulle byde en flok gæster velkommen...

Læs mere  →

Image link

5 overraskende ingredienser til din cocktail
Selvom det er fristende at vælge de velkendte og klassiske spiritusformer, når man skal mixe en cocktail, så er der faktisk et utal af andre drikkevarer, som kan give fantastiske smagsoplevelser i en drink.

Læs mere  →

Image link

5 geniale cocktails med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med Snaps
De fleste forbinder kun snaps med hårde shots taget i konsekvensernes fornægtelse til en julefrokost, men ville en whisky eller rom smage godt drukket på den måde? Snaps KAN faktisk smage rigtig godt, især når den indgår i en drink eller cocktail. Den påstand står vi 100% inde for!.

Læs mere  →

Image link

5 geniale cocktails med Rom
Rom er en af de bedste veje ind i den tropiske eskapisme - den får dig til at føle, at du ligger der under en palme på Cuba, selvom du faktisk sidder hjemme i mørke og regnvejr! Prøv en af disse fem nemme cocktails med rom, og lad dit sind rejse langt væk fra trængsel og hverdag.

Læs mere  →

Image link

5 geniale cocktails med Bourbon
Bourbon er en genial ingrediens i cocktails, der tilfører en særlig rundhed og dybde. Til disse 5 cocktails vil vi ikke anbefale at bruge en skotsk whisky, da dens kvaliteter passer bedre i andre cocktails.

Læs mere  → 

Image link

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

Image link

5 velkomstdrinks uden alkohol
Det er ikke alle der drikker alkohol, og det kan være en masse gode grunde til. De skal ikke snydes for en god velkomstdrink når det er tid til fest, så her er vores 5 bedste velkomstdrinks, der ikke indeholder alkohol.

Læs mere  →

Image link

5 geniale cocktails med Vodka
Vodka er en utrolig alsidig ingrediens i cocktails, der binder alle de andre elementer sammen. Derfor findes der også et væld af forskellige cocktails med vodka, som stilistisk spænder utrolig bredt – herunder finder du 5 af vores absolutte favoritter!

Læs mere  → 

Image link

5 geniale cocktails med kaffe
Kaffe i cocktails har en lang historie og er især blevet mere udbredt i de senere år. Og det giver god mening – bitterheden skaber en god kontrast til sødmen i en cocktail, kaffe har en stærk og aromatisk smagsprofil, og så kan et lille skud koffein være det man har brug for, hvis man skal holde sig kørende en hel aften. 

Læs mere  →

Image link

5 geniale cocktails med Tequila
Hvis du synes, at tequilashots med salt og citron er for voldsomme, så prøv at lave en lækker cocktail i stedet. Tequilaens harske smag kan nemlig tæmmes og balanceres med friske citrusfrugter som lime og grapefrugt, og agavesmagen kan virkelig komme til sin ret i en cocktail. 

Læs mere  →

Image link

5 geniale alkoholfrie cocktails
Alkoholfrie cocktails eller mocktails som de også kaldes, er kommet for at blive, og er ikke længere noget der skal ses ned på eller som er forbeholdt børn og gravide. Alle kan få lyst til at drikke noget lækkert, uden at det behøver at indebære alkohol, men som kan lidt mere end en simpel sodavand. 

Læs mere  → 

Image link

5 fantastiske sommercocktails
Sommeren er en tid fyldt med sol, varme og gode tider, og intet komplementerer den stemning bedre end en forfriskende cocktail. Det er i denne periode nogle cocktails virkelig kommer til sin ret, når solens varme skyder livsglæden direkte ind i huden. 

Læs mere  →

Image link

5 variationer på Aperol Spritz
Hvis du er en stor fan af Aperol Spritz, og har nydt så mange af dem, at de er blevet lidt kedelige, så er du kommet til det rette sted. Vi elsker også en god spritz, og det bedste ved dem er, at mulighederne for at variere dem er næsten uendelige. 

Læs mere  →

Guides

Image link

Guide til konfirmationsfesten
Står du og skal arrangere en konfirmation? Drikkevarer er bare ét af de mange punkter på to-do listen, så vi har lavet en kort guide, der gør det så nemt som muligt for dig.

Læs mere  → 

Image link

Guide til bryllupsfesten
Det er en rigtig stor mundfuld at arrangere et bryllup! Leder du efter drikkevarer til et bryllup, så er du landet det helt rette sted, her får du alt at vide om mængder og anbefalinger af hvad du skal bruge.

Læs mere  →

Image link

Den store festivalsguide
Så snart det bliver sommer, står tusinder af danskere klar til at tage på festival - og hvilken fantastisk tid det er! De fleste tager på festival for at komme langt væk fra hverdagens rutine og planlægning, men skal du have det fulde ud af din festival, så bliver du nødt til at planlægge en lille smule forinden, så du ikke ender med at stå og mangle underbukser eller andet essentielt, når du står midt i pitten.

Læs mere  →

Vilde facts

Image link

15 facts om Rom
Rom er en utrolig alsidig størrelse, der både kan give de mest lækre og friske oplevelser når de bruges i drinks og cocktails, og samtidig kan give de mest dybe og kraftfulde oplevelser når de drikkes rent.

Læs mere  → 

Image link

15 facts om Gin
Gin er en af verdens mest højtelskede former for spiritus, der er kendt og elsket for både sin friskhed og kompleksitet. Er du også fan af gin, så har vi her samlet 15 interessante facts om gin, som du måske ikke var klar over.

Læs mere  →

Image link

10 facts om Aperol
Du kender helt sikkert allerede til Aperol, og har smagt det mange gange før. Men ved du hvordan de serverer en Aperol Spritz i Venedig?

Læs mere  →

Image link

15 facts om Vodka
Selvom de fleste nok vil tænke, at vodka kommer fra Rusland, så er hverken Polen, Sverige eller Finland enige i den udlægning, og ingen har kunnet fremlægge utvivlsomme beviser for deres påstand.

Læs mere  → 

Image link

15 facts om Rosévin
Rosévinens popularitet er steget betydeligt i de seneste 20 år og tegner sig nu for 23% af det globale vinforbrug. Det betyder, at mere end hver tiende flaske vin, der indtages på verdensplan, er rosévin.

Læs mere  →

Image link

10 facts om hvidvin
De fleste hvidvine serveres bedst kølige, men undgå at køle dem ned til under 5 grader. Den optimale serveringstemperatur for de fleste hvidvine er mellem 8 og 12 grader, da dette fremhæver vinens aromaer bedst.

Læs mere  →

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!