Cocktail inspiration

5 geniale cocktail med Gin
Gin er en af de mest alsidige cocktailingredienser, der både tilføjer krop og kompleksitet til cocktails. Har du endnu ikke rigtig kastet dig ud i at shake lækre drinks, så er her 5 opskrifter med gin, der alle er rigtig nemme at lave, og som kun kræver simple og lettilgængelige ingredienser.

Læs mere  → 

5 geniale cocktail med Snaps
De fleste forbinder kun snaps med hårde shots taget i konsekvensernes fornægtelse til en julefrokost, men ville en whisky eller rom smage godt drukket på den måde? Snaps KAN faktisk smage rigtig godt, især når den indgår i en drink eller cocktail. Den påstand står vi 100% inde for!.

Læs mere  →

5 geniale cocktails med Rom
Rom er en af de bedste veje ind i den tropiske eskapisme - den får dig til at føle, at du ligger der under en palme på Cuba, selvom du faktisk sidder hjemme i mørke og regnvejr! Prøv en af disse fem nemme cocktails med rom, og lad dit sind rejse langt væk fra trængsel og hverdag.

Læs mere  →

5 geniale cocktail med Bourbon
Bourbon er en genial ingrediens i cocktails, der tilfører en særlig rundhed og dybde. Til disse 5 cocktails vil vi ikke anbefale at bruge en skotsk whisky, da dens kvaliteter passer bedre i andre cocktails.

Læs mere  → 

5 nemme velkomstdrinks
Skal du holde en stor fest, så er der ingen vej uden om en god velkomstdrink. Den skal for det første være rigtig lækker og have bred appel, og så skal den være rigtig hurtig og simpel at lave.

Læs mere  →

5 velkomstdrinks uden alkohol
Det er ikke alle der drikker alkohol, og det kan være en masse gode grunde til. De skal ikke snydes for en god velkomstdrink når det er tid til fest, så her er vores 5 bedste velkomstdrinks, der ikke indeholder alkohol.

Læs mere  →

Guides

Guide til konfirmationsfesten
Står du og skal arrangere en konfirmation? Drikkevarer er bare ét af de mange punkter på to-do listen, så vi har lavet en kort guide, der gør det så nemt som muligt for dig.

Læs mere  → 

Guide til bryllupsfesten
Det er en rigtig stor mundfuld at arrangere et bryllup! Leder du efter drikkevarer til et bryllup, så er du landet det helt rette sted, her får du alt at vide om mængder og anbefalinger af hvad du skal bruge.

Læs mere  →

Din hjemmebar kan ikke undvære...
Det kræver ikke meget at komme i gang med at lave lækre cocktails derhjemme, og det starter med hvilke flasker du har til rådighed. Artikel beskriver de 6 forskellige basisspiritus, du skal anskaffe dig først, for at komme godt i gang med at lave cocktails.

Læs mere  →

Vilde facts

15 facts om Rom
Rom er en utrolig alsidig størrelse, der både kan give de mest lækre og friske oplevelser når de bruges i drinks og cocktails, og samtidig kan give de mest dybe og kraftfulde oplevelser når de drikkes rent.

Læs mere  → 

15 facts om Gin
Gin er en af verdens mest højtelskede former for spiritus, der er kendt og elsket for både sin friskhed og kompleksitet. Er du også fan af gin, så har vi her samlet 15 interessante facts om gin, som du måske ikke var klar over.

Læs mere  →

10 facts om Aperol
Du kender helt sikkert allerede til Aperol, og har smagt det mange gange før. Men ved du hvordan de serverer en Aperol Spritz i Venedig?

Læs mere  →