Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Hendricks Neptunia Gin 43,4% 70 cl.

5-7 dages levering

278,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Hendrick’s Neptunia er en limited edition gin, der er inspireret af kysten langs Ayrshire – et område i Skotland der huser Hendrick Gin’s hjem, Girvan destilleriet. Som alle andre Hendrick’s Gins står Master Distiller, Lesley Gracie bag Neptunia, og visionen var at lade alle sanseindtrykkene fra havet og kysten fange i en gin.

Ligesom sin søstergin, Hendrick’s Luna, er Neptunia Gin også bygget på et fundament af den klassiske Hendrik’s Gin: enebær, angelika rod, kamille, koriander, sort peber, hyldeblomst, citron- og appelsinskrald, samt kommen, røllike og orrisrod, der efter destillering infuseres med essens fra rosenblade og agurk. Foruden disse er den infuseret med botanicals samlet fra kysten, heriblandt timian og tang.

Kombinationen af de sædvanlige botanicals med de kystgroede munder ud i blomstrede og krydrede smagsindtryk tilsat et frisk hint af mineralsk saltvand, der afsluttes af det distinkte citrus-pust, du altid finder i Hendrick’s Gin. Med havet som muse er Neptunia lige så forfriskende som bølgerne, der har inspireret den, og den er svær at modstå, når den tilsættes sprudlende tonic, agurk og peberkorn.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer52585
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
LandSkotland
KategoriGin
Alkohol43,4%
MærkeHendricks Gin
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!