Bevco A/S
Søg
Cart

Hendricks Lunar Gin 43,4% 70 cl.

På lager

274,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Hendrick’s Lunar er en limited edition gin, der er bygget på et fundament af den traditionelle Hendrick’s Gin tilsat essens af blomster, der først springer ud ved aftenstide. Dette særlige præg lægger sig tydeligt i næsen, og man fornemmer aromaer af viol og kaprifolie, samt enebær og koriander. Smagen er naturligvis også præget af blomstrede noter, der står i flot samspil med varme krydderier, som til sidst munder ud i et sprødt og frisk pust af citron.

Blomsterduft i måneskin som inspiration 
Ideen til Lunar kom til under en voksende halvmåne, da master distiller, Lesley Gracie passede sin have af botanicals og lagde mærke til den kraftige duft fra blomster, der først åbner sig ved aftenstide. Præcis hvilke blomster, der indgår i Lunar, er Hendrick’s ikke meget for at afsløre; for dem handler det mere om stemning og fornemmelser end de egentlige botanicals. Det ses da også tydeligt på design såvel som konceptet bag. Etiketten prydes af illustrationer, der læner sig op ad Art Nouveau, og hele ideen om blomster der åbner og udsender deres duft i det sarte måneskin, kan ikke være andet end romantisk.

De knapt så romantiske botanicals
Med det sagt, så er alle ikke romantikere, og nogen vil nok stadigvæk gerne have konkret information om de botanicals, der findes i Lunar frem for diverse fantasmer, de kan frembringe. Foruden de mystiske natblomster, finder man enebær, angelika rod, kamille, koriander, sort peber, hyldeblomst, citron- og appelsinskrald, samt kommen, røllike og orrisrod, der efter destillering infuseres med essens fra rosenblade og agurk, præcis som i den klassiske Hendrick’s Gin.

De florale noters specifikke ophav kan vi som sagt ikke sige meget om. De fleste bud lyder på kaprifolie og cestrum noctorum, men vi er ikke botanikere, så tag dem med et gran salt (de er i øvrigt begge giftige, så måske det skal tages med lidt mere end et gran salt).

Nydes i måneskin
Hendrick’s Lunar er skabt til at nydes i selskab med andre, når solen går ned, og månen så småt overtager pladsen som det klareste lys på himlen. Ligesom den traditionelle Hendrick’s Gin, sørger Lunar for at levere en fantastisk Gin og Tonic, der gerne kombineres med agurk og peber for at få det bedste frem i smagen  - der er ikke noget som en god Gin og Tonic til lange samtaler i den lune sommernat, imens månen står højt og stjernerne funkler.

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer51477
LandSkotland
Størrelse70 cl.
KategoriGin
Alkohol43,4%
EmballageGlasflaske
MærkeHendricks Gin
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!