Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Havana Club Anejo Especial Rom 37,5% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

169,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Havana Club Especial Rum er en cubansk rom der blev introduceret til markedet i 1934, og er i dag et af verdens mest sælgende rom-brands. Denne rom er en blanding af spiritus der aldres (hvorfor ordet añejo bruges) i op til 5 år i hvide egetønder. Sammenlignet med rom fra andre lande, er cubansk rom lettere og mere delikate, hvilket gør dem velegnede til drinks eller at drikke rent.

Da sukkeroden blev introduceret til Cuba for flere århundreder tilbage, vidste man ikke, at dette kunne føre til fødslen af en spiritus, der ville gå hen og blive en af verdens foretrukne typer. Meget belejligt for brandet, laves Havana Club Especial Rum på lokal sukkerrod, som er nem tilgængelig til masseproduktionen af denne yderst genkendelige rom.

Denne rom fremstilles på melasse (tyktflydende sirupsagtig masse der fremkommer som biprodukt ved fremstilling af sukker), som fermenteres i adskillige dage sammen med vand og en række gærprodukter for at fremstille en sød vin. Blandingen af dette kaldes Baticion, som destilleres i kolonne destillationstanke, som til e afgørende led under produktionen af Havana Club Especial Rum.  

Havana Club Especial Rom - Et cubansk varemærke

Rom er en stor del af Cubas kultur, og især Havana Club er kendt i store dele af verden. Det, der adskiller cubansk rom fra andre slags rom, er, at den er kendt for sin lette, sprøde stil, sin balancerede smag, som virkelig gør den unik. Havana Club Especial Rum produceres efter strenge cubanske regler for at opretholde den høje kvalitet og fastholde produktets positive image blandt rom-entusiaster verden over. Produktionen af denne rom kontrolleres af en elite gruppe romeksperter.

Med deres frugtbare jord og tropiske klima kan cubanerne dyrke den fineste sukkerod, som giver Havana Club Especial Rum sin unikke smag. Den er klar med en ”ravet” farve med et glimt af guld. Den er blød og lys i smagen med noter af eg, og giver en behagelig, lun følelse i brystkassen.    

Dette produkt har været eftertragtet på markedet i mange år, grundet sin overkommelige pris og gode smag. Den bør uden tvivl stå i ethvert barskab, så man kan nyde den rent eller lave en af Cubas signatur-cocktails, nemlig Cuba Libre, hvor man blot skal bruge cola og lime.

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10344
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
Alkohol37,5%
MærkeHavana Club Rom
KategoriAnejo Rom
LandCuba
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!