Bevco A/S
Account
Cart0
Søg

Havana Club 3 års Rom 37,5% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

Pr. flaske

151,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Havana Club 3 års rom fremstilles af det cubanske rom-brand Havana Club, og er den yngste af alle destilleriets typer rom. Den produceres på en klar flaske, så man kan skimte den blege, gule farvede spiritus. Den har en frugtig duft med en smule skarphed.

Havana Club 3 års karakteristika

Havana Club 3 års rom har en fremtrædende tone af lime, hvorefter der kommer en blid smag af grapefrugt og blodappelsin. Den afrundes med en krydret smag af pikant og tilbyder en blød smag af hogo, som hurtigt renses væk. Den siges at være den perfekte rom til en klassisk mojito. 

Havana Club 3 års rom unikke karakter kommer fra en lagring på minimum 3 år af naturlig destillation. Mens denne rom aldres i det tropiske cubanske klima, udvikler den sin karakteristiske farve og toner af eg.

Havana Club 3 års Rom er en lys luksus rom. Det at den har lagret i 3 år gør at rommen er mere aromatisk og smagfuld end en typisk hvid rom. Smagen er perfekt velafbalanceret med et strejf af vanilje og chokolade. Udover de ovenstående karakteristiske smage, noter og toner, er duften intens med noter af vanilje og tropiske frugter. Havana Club 3 års Rom er god at bruge i cocktails og foretrækkes på Cuba til at lave Mojito og Daiquiri.

 Havana Club 3 års - En cubansk klassiker

Havana Club er den autentiske Cubanske rom, og det eneste ægte internationale cubanske rommærke. Havana Club bliver fremstillet på Cuba på melassen fra cubanske sukkerrør, og Havana Club har været i produktion i Santa Cruz siden 1878. Havana Club blev oprindeligt grundlagt af José Arechabala, men i 1959, efter den Cubanske Revolution, blev firmaet nationaliseret, hvorfor José Arechabala rejste til Spanien og senere til USA. Siden 1994 er Havana club blevet produceret og ejet af Havana Club International, der er et halvt/halvt ejerskab imellem Pernod Ricard og den cubanske regering.

Der findes flere forskellige meget lækre varianter af den populære Havana Club rom, som i starten var en meget skarp og rå rom. Sidenhen er det dog lykkedes Cubanere at skabe en rom, der et renere, blødere og langt mere fyldig i smagen, hvilket medførte, at Havana Club blev meget populær i USA og Europa. ’El Ron Superior’ bliver fremstillet ved at sukkerrørenes melasse gæres og destilleres og derefter lægges på fade til lagring. Alle Havana Club Rom bærer navnet ”Añejo”, der betyder lagret, og du kan naturligvis købe din favorit Havana Club variant lige her på bevco.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10339
Alder3 år
Alkohol37,5%
EmballageGlasflaske
KategoriHvid / Lys Rom
LandCuba
MærkeHavana Club Rom
Størrelse70 cl.
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!