Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Guillaume Gonnet Rasteau Le Maestro 2019 14,5% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

179,00 kr./stk.

10%
10%
6 STK.

161,25 kr./stk.

967,50 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Saftig og klassisk Grenache blend fa Rasteau, der ligger i den sydlige del af Rhône-dalen. Vinstokkene er 45 år gamle og beliggende på sydvendte vinmarker. Druerne håndplukkes og presses nænsomt, inden mosten gennemgår en naturlig gæring. Dette sker i en kombination af cementtanke og gamle store fade. 

Næsen er domineret af brombær, figner, peber og mørk chokolade. I munden er vinen fyldig og elegant med finmaskede tanniner samt en flot balance og længde. 

Perfekt til lam, vildt og grillretter. 

Om Guillaume Gonnet

Domaine Guillaume Gonnet blev skabt af Guillaume og hans Australske kone Kelly tilbage i 2006. Inden da rejste Guillaume verden rundt og arbejdede på nogle af de bedste adresser i Bordeaux, Bourgogne, Napa Valley, New Zealand og endelig i Australien, hvor han mødte Kelly.  

En af de første samtaler, parret havde, var en lang diskussion om ”terroir” og dens udtryk i vinen. Terroir henviser til alle de miljømæssige elementer, der påvirker druens kvalitet og i sidste ende vinens udtryk og karakter.

Guillaume har altid været fascineret af forestillingen om "terroir". Især om hvordan de sydlige Rhône-sorter udtrykker sig forskelligt i for eksempel det sydlige Rhône og Barossa dalen i Australien. Med denne viden i bagagen, satte de sig for at skabe deres helt egen stil.

Guillaume og Kelly har siden starten håndplukket parceller i og omkring Châteauneuf-du-Pape. Med en kombination af generationserfaringer og ung ildhu fortsætter Guillaume med at producere vin, der afspejler hans filosofi: minimal interferens i vinmarken og kælderen samt biodynamiske principper for at opnå kompleksitet i vinene, som er understreget af balance, fine elegante tanniner og løftet frugt. Intet her er overgjort, og det sætter vi pris på.


Læs mere...
Specifikationer
Varenummer55198
EmballageGlasflaske
Størrelse75 cl.
FadlagretJa
KategoriRødvin
ServeringsforslagPizza, Pastaretter, Kød, Burger
LandFrankrig
Årgang2019
MærkeGuillaume Gonnet
RegionRhone
DrueGrenache, Syrah, Cinsault
Alkohol14,5%
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!