Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Guillaume Gonnet Châteauneuf Du Pape Belle Ami Blanc 2019 13,5% 75 cl.

Udsolgt

1 STK.

360,00 kr./stk.

20%
6 STK.

289,00 kr./stk.

1.734,00 kr.total

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Denne vin er en blanding af Clairette og Roussane. Druerne kommer fra en gamle parcel vinstokke i Croix du Bois marken, og de er alle håndplukkede, nænsomt presset, gæret og lagret i ståltank for at opnå en optimal friskhed. Næsen er domineret af lyche samt gule og hvide ferskner. I munden er vinen rig og viser masser af tekstur, friskhed og en lang og mineralsk finish. Det er en flot madvin, der er milevidt fra de kluntede og uharmoniske vine, man ofte ser fra regionen.

Om Guillaume Gonnet

Domaine Guillaume Gonnet blev skabt af Guillaume og hans Australske kone Kelly tilbage i 2006. Inden da rejste Guillaume verden rundt og arbejdede på nogle af de bedste adresser i Bordeaux, Bourgogne, Napa Valley, New Zealand og endelig i Australien, hvor han mødte Kelly.  

En af de første samtaler, parret havde, var en lang diskussion om ”terroir” og dens udtryk i vinen. Terroir henviser til alle de miljømæssige elementer, der påvirker druens kvalitet og i sidste ende vinens udtryk og karakter.

Guillaume har altid været fascineret af forestillingen om "terroir". Især om hvordan de sydlige Rhône-sorter udtrykker sig forskelligt i for eksempel det sydlige Rhône og Barossa dalen i Australien. Med denne viden i bagagen, satte de sig for at skabe deres helt egen stil.

Guillaume og Kelly har siden starten håndplukket parceller i og omkring Châteauneuf-du-Pape. Med en kombination af generationserfaringer og ung ildhu fortsætter Guillaume med at producere vin, der afspejler hans filosofi: minimal interferens i vinmarken og kælderen samt biodynamiske principper for at opnå kompleksitet i vinene, som er understreget af balance, fine elegante tanniner og løftet frugt. Intet her er overgjort, og det sætter vi pris på.


Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50892
Alkohol13,5%
Størrelse75 cl.
ProptypeKork
Årgang2019
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
KategoriHvidvin
ServeringsforslagPastaretter, Fisk, Svamperetter
MærkeGuillaume Gonnet
RegionRhone
DrueClairette, Rousanne
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!