Grande Alberone Rosso 14,5% 75 cl.

Grande Alberone Rosso 14,5% 75 cl.

Pr. flaske 79,00 DKK  

Udsolgt

Produktet er desværre udsolgt. Kontakt os på telefon +45 71 99 22 00 for at finde et alternativ.

Grande Alberone Rosso 14,5% 75 cl. En rigtig imponerende rødvin fra Italien.

 

Her er kælet for alle detaljer i sammensætningen af denne Super-Italiano. Vinmageren Benedetto Lorusso udtaler: Mit arbejde er min lidenskab, at besøge vinbønderne over hele Italien, at høre deres historier og på tæt hold fornemme deres dybe kærlighed til deres vingårde og til den jord, de lever af. I hvert område udvælger jeg deallerbedste druer, for at kunne frembringe denne Cuvée, som skal bære mit navn. En intensiv, kraftig og harmonisk vin. De fine toner fra egetræet bringer store følelser frem. Jeg anbefaler at nyde denne vin ved 17°C. til f.eks. italienske specialiteter eller nyd blot vinen for sig selv.

 

Vinen: Vinen er sammensat af druer fra flere forskellige provinser i Italien for at udnytte de enkelte druers karakteristika og derved opnå en kompleks rødvin. Se på denne vin som man ser på et symfoniorkester: De enkelte instrumenter/druer kan være gode alene, men sammen opnår man harmnien. Harmonien i glasset skabes af de 5 druer - Primitivo, Cabernet, Merlot, Teroldego, Nero d'Avola. Druerne vinificeres separat og efter endt gæring på temperaturstyrede ståltanke, lagres en delf vinen på barriques i en længere periode.

 

I glasset: Denne rødvin fremstår flot dyb i glasset med tunge gardiner på siderne. Duften byder på moden frugt og noter af brombær ogblommer. Der fornemmes et krydret strejf fra fadlagringen. Vinen fremstår fyldig med bløde balancerede tanniner. Serveres optimalt sammen med rødt kød eller vildt, men er også en dejligedsager til et bredt udvalg af modne oste.

 

Serveres ved 16–18°C.

 

Vinen har gennem tiden opnået mange flotte awards:
Berliner Wein Trophy 2010
Grosses Gold Mundus vini 2012
Gold Berliner Wein Trophy 2010
Gold Decanter 2011
Commended Decanter 2012
Commended IWC 2010
Commended IWC2012
Bronze IWSC 2011
Silver best in class IWSC 2012
Bronze Selection 2012 three stars (Sehr gut)

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?